10 tips bij het passen van een trouwjurk

Yalisa's Bruidsmode

10 tips bij het passen van een trouwjurk + waar moet je écht op letten?

Yes, je gaat een trouwjurk passen! Een mooi moment en eentje om van tevoren al naar uit te kijken. Maar is het nog handig om je tot die tijd voor te bereiden? Jazeker! Yalisa’s Bruidsmode heeft 10 handige tips die jou helpen bij het voorbereiden op een pasafspraak!

1. Maak (ruim) van tevoren een afspraak
De jurken die je past moeten besteld worden en dit kan een aantal maanden duren omdat deze op maat gemaakt wordt. Om stress voor jezelf te voorkomen raden wij u sterk aan om zo vroeg mogelijk een afspraak bij ons in te plannen. Het lijkt vaak nog ver weg, maar de tijd vliegt voorbij, voor je het weet sta je voor het altaar!

2. Denk er goed over na hoeveel mensen je meeneemt naar een pasafspraak
Voor sommigen is het moeilijk om een keuze te maken als het gaat om wie je meeneemt naar een pasafspraak. Toch is het voor ons en voor jou fijner als er tussen de 1 en 3 mensen met je meegaan. Wil je toch een grotere groep meenemen? Bel ons dan graag even over de mogelijkheden.

3. Wat moet je meenemen?
Jezelf en een goed humeur! De rest verzorgen wij!

4. Hoe bereid je je voor?
Bedenk je van tevoren wat je mooi vindt, maar ook wat je helemaal niet mooi vindt! Probeer tijdens het passen wel open-minded te blijven en advies aan te nemen van degene die jou helpt!

5. Sta open voor advies
Jij moet uiteindelijk geheel zelf bepalen wat jij draagt op jouw grote dag. Echter kan het je wel heel veel helpen om je te laten adviseren door een van onze specialisten, maar ook door bijvoorbeeld degene(n) die je meeneemt!

6. Pas zo veel mogelijk aan!
Ook jurken die jou in de eerste instantie misschien helemaal niet zo mooi lijken. Een jurk ziet er wanneer je hem aan hebt heel anders uit dan op de hanger. Om tot de allerbeste keuze te komen adviseren wij om zo veel mogelijk trouwjurken aan te passen.

7. Dans, spring, buk, knuffel en gooi je armen in de lucht!
Waarom? Om er zeker van te zijn dat je tijdens je bruiloft volop kunt genieten! Misschien ken je het wel, een broek zit prima als je staat, maar wanneer je gaat zitten op lopen zakt of knelt deze af en zit hij helemaal niet meer zo fijn.

8. Pas op met make-up!
Natuurlijk is het wel leuk om te zien hoe jouw droomjurk staat met de make-up die jij die dag wilt dragen. Alleen maak je het jezelf wel een stukje lastiger met passen. De make-up kan namelijk snel in de witte jurken gaan zitten en dat wil je niet, waardoor je op een erg onhandige manier de jurken moet passen.

9. Een keuze maken? HELP! Denk hier dan aan:
Welke jurk wil je het liefst meteen meenemen?
Welke jurk past het best bij de stijl, de locatie en de sfeer van jullie dag?
Welke jurk zal je aanstaande waarschijnlijk het mooist vinden?

Geniet!
Voor veel mensen is een trouwjurk passen een hele speciale dag uit het leven. Geniet dus lekker van deze dag en laat u verwennen door ons! Maak je niet te druk om de keuzestress, want uiteindelijk zal je zeker weten een jurk vinden die perfect bij jou past.

Wat zijn de leukste bruiloft bedankjes?

Wat zijn de leukste bruiloft bedankjes?

Bruiloft bedankjes, we geven je leuke ideeën om jouw gasten te bedanken. De dag was perfect, de herinneringen zijn onbetaalbaar en nu is het tijd om dankjewel te zeggen. Maar hoe? Hier zijn wat unieke en persoonlijke bruiloft bedankjes om je gasten te bedanken voor...

Trouwen in Apeldoorn

Trouwen in Apeldoorn

Als je dit blog leest, mag ik je dan als eerste feliciteren? De kans is groot dat je net bent verloofd en nu bruist van de plannen en ideeën voor je aanstaande huwelijk. Hoe spannend is dat! En als je specifiek aan het overwegen bent om te trouwen in het mooie...

Jouw droomjurk wacht

Boek een afspraak
of consultatie

Jouw droomjurk passen in een sfeervolle en intieme locatie? Dat kan bij Yalisa’s Bruidsmode.

Neem voor meer informatie of voor het maken van een pasafspraak contact met ons op.