trouwbeurs apeldoorn

Kerst fair

bij Yalisa’s Bruidsmode en DARE custom suits

Meld je aan

Vier de Magie van Kerst bij
Yalisa’s Bruidsmode en DARE Custom Suits

Zondag 10 December | 11:00 – 16:00

Stap in een betoverende wereld van liefde en feestelijkheid met de exclusieve Kerst Trouwbeurs, georganiseerd door Yalisa’s Bruidsmode en Dare Custom Suits! Gelegen in het idyllische Lieren, vlakbij Apeldoorn, is onze jaarlijkse trouwbeurs dé plek waar romantiek en kerstvreugde samenkomen. Dit evenement, gehouden op [data], biedt aanstaande bruidsparen de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor hun droomhuwelijk in een magische kerstsfeer.

Ontdek de Laatste Trends: Onze trouwbeurs, met de stijlvolle expertise van Yalisa’s Bruidsmode en de elegante maatpakken van Dare Custom Suits, presenteert de nieuwste trends in bruidsmode, herenmode, decoratie, en trouwlocaties. Van sneeuwwitte bruidsjurken tot op maat gemaakte pakken, onze exposanten zorgen ervoor dat jouw bruiloft een sprookje wordt.

Ontmoet Top Leveranciers: Naast Yalisa’s Bruidsmode en Dare Custom Suits, maak je kennis met toonaangevende leveranciers uit de trouwindustrie. Of je nu op zoek bent naar een professionele weddingplanner, een getalenteerde fotograaf, of een meesterbakker voor jouw bruidstaart, onze beurs heeft het allemaal.

Speciale Kerstaanbiedingen: Profiteer van exclusieve kerstaanbiedingen en kortingen, alleen beschikbaar tijdens de beurs. Yalisa’s Bruidsmode en Dare Custom Suits presenteren speciale aanbiedingen die je niet wilt missen.

Magische Kerstsfeer: Laat je meeslepen door de magische kerstsfeer in het charmante Lieren, met sfeervolle kerstverlichting, lekkers en kerstmuziek. Onze kerst trouwbeurs is meer dan alleen een evenement – het is een ervaring die je niet wilt missen.

Mis deze unieke kans niet om jouw droomhuwelijk werkelijkheid te laten worden. Meld je aan  Kerst Fair Trouwbeurs in Lieren, georganiseerd door Yalisa’s Bruidsmode en Dare Custom Suits, en laat je inspireren in een wereld vol liefde en kerstmagie!

Meld je aan

YourMoments

kerst fair

We zien je graag! 

Wil je je aanmelden of heb je vragen?
Neem dan contact op via 06 23 99 22 49 of info@yalisasbruidsmode.nl.
Je mag je aanmelding ook doorgeven via onderstaand formulier!

Kerst fair 10 december in Lieren - Dé trouwbeurs in kerstsfeer!

2 + 9 =