fbpx

Gastvrouw Jolanda verteld

Bride to be blogt!
7 november 2018
Bruidsjurken passen in de Corona tijd
27 mei 2020
Toon alles

Gastvrouw Jolanda verteld

Leuk, leuk, leuk is de reactie die ik krijg van Susanne als ik zeg om in de pen te klimmen om iets te schrijven over mijn werkervaringen bij Yalisa’s  Bruidsmode. Nou daar hoef ik niet lang over na te denken want het is leuk, leuk, leuk om voor jou te mogen werken !

Ik zal mij even voorstellen, Jolanda is mijn naam en ben al jaren werkzaam in de ICT. Naast deze baan doe ik graag iets creatiefs met andere mensen.
Door eigen ervaring met de psychiatrie heb ik jarenlang als ervaringsdeskundige /gastvrouw in de psychiatrie gewerkt.
Soms is het tijd voor een ander pad en als er dan ook nog eens iets heel leuk, leuk, leuks voorbij komt……………………………….

Dan mag je iets gaan doen waar jezelf heel blij en vrolijk van wordt. Welke vrouw wil nou niet werken tussen al die mooie jurken.
Tel daar nog een leuk team meiden bij op om mee te werken en het plaatje is compleet ! Als gastvrouw probeer ik het voor elke groep een bijzondere ervaring te maken.

Van tevoren mooie etagères klaarmaken met lekkere snoeperijtjes. Zorgen dat de koffie/thee klaarstaan en de prosecco koel klaar ligt.

Geen groep is hetzelfde maar dat maakt het ook zo leuk. Sommige komen een beetje giechelend, nerveus binnen, andere helemaal door het dolle heen.
Weer andere zijn juist heel stil omdat ze een beetje overdonderd zijn omdat ze een vrijgezelle uitje krijgen aangeboden door hun vriendinnen.
Of de broer die zijn zusjes wel eens in een bruidsjurk wil zien en druk helpt met uitzoeken, lief toch of niet dan.

Soms maakt een groep ook wel een bijzondere indruk  op mij als er op een middag een terminale moeder komt met haar dochters die ze nog zo graag in een trouwjurk wil zien. Wat is het dan fijn dat dit ook bij ons kan en dat je dan met een lach en een traan er toch een hele mooie middag van maakt.

De persoonlijke gesprekjes in de paskamer tijdens het aankleden, zo bijzonder wat sommige met je willen delen. En natuurlijk niet te vergeten de hilarische fotomomenten.

Wat ben ik blij dat dit op mijn pad is gekomen en de kans heb gekregen om in dit team te mogen werken !!

Wie weet tot snel! Liefs Jolanda

Comments are closed.