fbpx

Een bruidsjurk passen, de meest gestelde vragen (Q&A)

Welke bruidsjurk past bij mijn figuur?
7 augustus 2018
10 tips bij het passen van een trouwjurk
7 augustus 2018

Een bruidsjurk passen, de meest gestelde vragen (Q&A)

 

Dit Q&A (Question & Answer) blogbericht helpt jou om antwoord te vinden op alle meest gestelde vragen wanneer je graag een bruidsjurk wil passen! Uiteraard mag je voor (andere) vragen altijd contact met ons opnemen. Wij helpen jou graag met het vinden van de ideale bruidsjurk die perfect bij jou past!

 

Welke bruidsjurk past het best bij mijn figuur?

Heb jij een appel- of peervormig figuur? Of heeft jouw lichaamsvorm meer iets weg van een rechthoek of een zandloper? Bij ieder figuur past weer een andere bruidsjurk. Weten welke bruidsjurk het best bij jou past? Lees dan ons blogbericht hierover!

Ik heb nog geen vaste trouwplannen, maar ik wil heel erg graag trouwjurken komen passen. Kan dit ook bij Yalisa’s bruidsmode?

Mocht je nog geen concrete plannen hebben, ga dan voor onze Girls Night Out! Geniet van onze persoonlijke aandacht en de unieke collectie met je vriendinnen, zussen of andere gezellige meiden een avond uit. Maximaal 2 uur onbeperkt trouwjurken passen, ontvangst met prosecco, koffie, thee en fris, wat lekkers op tafel en heel veel gezelligheid!

Kan ik ook een bruidsjurk passen zonder dat ik een afspraak maak?

Maak voor het passen wel even een pasafspraak bij ons! Wij werken met afspraken zodat we volledige aandacht hebben voor degene die komt passen. Een afspraak maken kan heel gemakkelijk via onze contact pagina!

Mag ik mensen vriendinnen, vrienden of familie meenemen naar een bruidsjurk pasafspraak?

Zeker weten! Wij begrijpen maar al te goed dat jij graag vriendinnen of familie meeneemt naar het passen van een bruidsjurk! Laat ons wanneer je een pasafspraak maakt even weten met wie jij graag wilt komen. Lijkt het jou leuk om met een vriendinnengroep een avondje jurken te komen passen als een leuke Girls Night Out? Ook dit is mogelijk bij Yalisa’s Bruidsmode! Neem contact met ons op voor meer informatie!

Houden jullie ook rekening met mijn budget?

Natuurlijk houden wij rekening met jouw budget, we denken graag met je mee! Een bruiloft kan hoog in de kosten oplopen, dus wij kunnen het begrijpen als de jurk niet de hoofdprijs mag kosten.

Ik trouw al snel, kan ik dan alsnog een afspraak maken bij Yalisa’s bruidsmode?

Zeker weten! Maak dan direct een afspraak zodat wij jou zo snel mogelijk kunnen helpen. Wij gaan dan ons uiterste best doen om jou zo snel mogelijk te helpen aan een prachtige bruidsjurk! Ons advies is wel om zo vroeg mogelijk te komen passen, maar als dit niet meer lukt helpen wij jou alsnog graag!

Hebben jullie ook trouwpakken?

Jazeker, wij verkopen ook maatpakken! Wij zorgen ervoor dat jij perfect past bij jouw aanstaande bruid/bruidegom!  Onze maatwerkspecialist Twan zorgt ervoor dat jij een trouwpak naar wens en op maat gemaakt draagt tijdens de grote dag.

Help, mijn bruidsjurk is vies geworden tijdens onze grote dag! Kan ik mijn trouwjurk laten reinigen na onze bruiloft?

Uiteraard kun je de trouwjurk (de meeste) na de stomerij brengen! Wij adviseren dit wel echt door een professionele en goede stomerij te laten doen in plaats van zelf. Voor zoiets belangrijks kun je beter het zekere van het onzekere nemen! Voor advies hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

Comments are closed.