fbpx

Bruiloft bloopers: de 6 meest voorkomende bruiloft bloopers!

10 tips bij het passen van een trouwjurk
7 augustus 2018
Bruiloft apps die jou kunnen helpen je bruiloft goed voor te bereiden!
7 augustus 2018

Bruiloft bloopers: de 6 meest voorkomende bruiloft bloopers!

 

Op bruiloften zijn bloopers vrijwel niet te voorkomen, helaas! Is het nu handig om de bloopers die zijn voorgekomen op andermans bruiloft te weten of niet? Wij denken van wel, want voorkomen is beter dan genezen. Onthoud ook altijd dat (kleine) bruiloft blunders er ook wel een beetje bij horen: niemand is perfect en zo is het leven! Daarnaast vindt stiekem iedereen (andermans) bruidsblunders stiekem best grappig. Dus leer, of geniet van de volgende 6 meest voorkomende bruiloft bloopers die Yalisa’s Bruidsmode voor jou op een rijtje heeft gezet!

Falling for you

Als er iets is wat we allemaal écht niet willen tijdens onze bruiloft is het vallen (hoe geinig dit er op filmpjes ook uitziet). Vallen wanneer jullie uit de auto stappen, onderweg naar het altaar of misschien wel van het altaar af, brr. Daar moeten we toch allemaal echt niet aan denken! Bedenk je wel dat áls je valt, je er maar het best om kunt lachen! Vallen en opstaan hoort erbij en het belangrijkste is dat je er niks mee breekt, behalve het ijs.

 

Wat zijn die taarten toch altijd hoog he?

We kennen ze allemaal wel, filmpjes waarbij bij het aansnijden van de bruidstaart deze taart, of zelfs de hele tafel in elkaar stort of omvalt. Grappig om te zien, maar natuurlijk wel super zonde van de taart! Ook in dit geval kun je er maar beter om lachen en misschien een grapje maken over dat niemand de taart er meer af hoeft te sporten de volgende dag ;).

 

Lachen, gieren, brullen

Ken je dat gevoel, dat je even niet mag lachen (of gieren óf brullen), maar dat je juist op zo een moment je lach niet kunt inhouden en heel erg de slappe lach krijgt?! Lekker laten gaan, vooral als het je eigen bruiloft is! De slappe lach hebben op je eigen bruiloft is altijd nog beter dan last hebben van dit fenomeen, op een begrafenis. Is het niet jouw bruiloft? Overweeg dan om misschien even weg te lopen. De bruid en de bruidegom zijn misschien erg zenuwachtig en kunnen dit zelfs opvatten als uitlachen! Dat wil je natuurlijk niet!

 

Jullie eerste dans

Oef, voor (een paar) 100 man staan is al best heel spannend, laat staan om voor al deze mensen te dansen. De eerste dans is romantisch, ontroerend maar ook vaak wel erg spannend! Het kan zijn dat er door de spanning wat dingetjes misgaan, maar geloof mij, ook dit hoort erbij en is natuurlijk niet erg!

 

Met elkaar in zee gaan

Letterlijk en figuurlijk? Een ceremonie, een fotomoment of een feestje bij het water is natuurlijk prachtig, maar pas wel op dat je er niet invalt! Houd dus altijd een stukje afstand van het water!

 

Boeket

Tuurlijk is het allerleukst als je vrijgezelle nichtje, of je tante die eindelijk ten huwelijk wil worden gevraagd, het bruidsboeket vangt. Maar blindelings gooien gaat niet iedereen goed af en vangen trouwens ook niet. Het kan dus zijn dat die gewoon valt, maar ach het leven gaat niet altijd over rozen!

 

Er kunnen heel wat dingetjes op jullie bruiloft anders lopen dan gepland! Het beste wat je dan kan doen is gewoon lekker standje “go with the flow” opzetten en gewoon volop genieten van jullie dag, hoe deze ook mag lopen! Het allerbelangrijkste is dat jullie samen zijn, omringt met belangrijke mensen!

Comments are closed.