fbpx

Bruiloft apps die jou kunnen helpen je bruiloft goed voor te bereiden!

Bruiloft bloopers: de 6 meest voorkomende bruiloft bloopers!
7 augustus 2018
Je scheiding vieren met het passen van een bruidsjurk!
1 oktober 2018

Bruiloft apps die jou kunnen helpen je bruiloft goed voor te bereiden!

 

Een goed begin is het halve werk, en een goed begin betekent als het om jullie bruiloft gaat vooral goed plannen en voorbereiden. Om je een handje te helpen met het voorbereiden van jullie bruiloft heb ik een aantal handige bruiloft apps voor je op een rijtje gezet!

Maak gebruik van handige apps voor je bruiloft!

  • Mint app: een app die jullie helpt om binnen jullie trouwbudget te blijven! Een trouwdag kan hoog in de kosten oplopen, deze app kan jullie helpen om jullie geld goed te besteden.
  • Veri app: met deze app kunnen jullie de foto’s van jullie bruiloft gemakkelijk en automatisch delen met vrienden en familie.
  • Evernote app: een app om (voorafgaand aan de bruiloft) noitities bij te houden op een overzichtelijke manier
  • Pinterest: doe trouwinspiratie op via pinterest! Zo weet je bijvoorbeeld bij het passen van een trouwjurk al een beetje wat je leuk vindt!
  • Wedding countdown app: nog 18 dagen, 4 uur en 22 minuten tot jullie grote dag! Hou met deze app precies bij hoe lang jullie nog mogen wachten op de grote dag.
  • Calm app: bruiloften brengen geluk, vreugde en liefde! Maar natuurlijk ook wel eens een beetje stress! Met de Calm app kom jij voor en tijdens jullie grote dag helemaal tot rust!
  • Food app: voor de dames of heren die voor hun bruiloft nog een kilo’tje kwijt willen is de Food app erg handig! Deze appt telt voor jou calorieën en heeft een database met duizenden producten zodat jij alleen hoeft te scannen wat je eet! Onthoud wel: je gewicht is niet wat je mooi maakt, maar lekker in je vel zitten en stralen maakt je het allermooist!

 

En dan nog een hele belangrijke tip: do it your way!

Natuurlijk is het een goed idee om je te laten inspireren door andere bruiloften en door apps! Vergeet alleen niet dat dit JULLIE bruiloft is en dat je dus alles lekker kunt doen zoals jullie het leuk vinden! Heb je er geen zin in om een uur lang alle gasten een handje te schudden, sla dit dan lekker over!

Comments are closed.