fbpx
Je scheiding vieren met het passen van een bruidsjurk!
1 oktober 2018
Gastvrouw Jolanda verteld
13 april 2019
Toon alles

Bride to be blogt!

Even geleden kwam er een oproep van Yalisa’s bruidsmode op Facebook en toen dacht ik dat is me op het lijf geschreven.

Bride to be en ik vind schrijven ook nog eens hartstikke leuk!

Jacqueline dat moet je doen, werd er gezegd dus besloot ik om hun een berichtje te sturen.

In de oproep werd er namelijk gevraagd of er iemand was die een kijkje kon en wou geven in het leven van een bride to be. En nu mag ik voor jullie schrijven!!

Dat is super spannend maar ook ontzettend leuk. Want wat is er leuker dan het schrijven over iets wat je zelf nu aan het plannen bent?

Om jullie een beeld te geven van wie ik ben zal ik me even voorstellen.

Zoals jullie al konden lezen is mijn naam Jacqueline m’n achternaam is nu nog Wijlens, maar die hoop ik te verruilen straks!

Inmiddels ben ik 30 lentes jong of oud, het is maar net hoe je dat bekijkt natuurlijk en woon ik in Glanerbrug (vlak bij Enschede).

Ik ben werkzaam in de zorg, en dat doe ik met liefde bijna met net zoveel liefde als de passie die ik heb voor fotografie en schrijven.

Fotografie vind ik vooral leuk omdat je momenten vast kunt leggen die dierbaar zijn, maar ook waardevolle momenten kúnnen emotioneel zijn en om juist die beelden vast te kunnen leggen vind ik bijzonder.

Schrijven heel eerlijk vond ik dat eerder helemaal niet leuk, tot ik begon met de stukjes die ik maandelijks voor mijn vriend schrijf. Zo begon ik het steeds leuker te vinden en zocht ik naar een uitdaging.

Van Yalisa’s bruidsmode kreeg ik nu de kans om een uitdaging aan te gaan namelijk jullie een kijkje geven in het leven van een bride to be.
Want plannen maken kunnen we allemaal, maar er komt een heleboel bij kijken. En hoe leuk is het als je maandelijks de taferelen kan lezen van een bride to be?

 

Mij lijkt het erg leuk om jullie meer te laten weten over hoe het allemaal in zijn werk gaat en wat ik allemaal doe voor ik mijn perfecte jurk heb gevonden. in elk geval staat boven aan mijn lijstje nu een afspraak maken bijYalisa’s bruidsmode.

Dus daar ga ik nu even tijd voor maken zodat ik jullie in de volgende blog hier meer over kan vertellen.

Groetjes, Jacqueline

Comments are closed.